KÜLTÜR SANAT Haber Girişi : 06 Şubat 2020 09:45

AK İSTİŞARE EYÜPSULTAN’DA BULUŞTU

AK İSTİŞARE EYÜPSULTAN’DA BULUŞTU
AK Istişare toplantısı Eyüpsultan'da yapıldı.

  

Eyüpsultan İlçesinin refahı, saadeti, ülkemizde adalet ve kalkınmanın hâkim olması için 25 30 yıldır karşılık beklemeden kendisini siyasi çalışmalara adamış, başlangıçta sosyal ağlarda grup kurulmasıyla başlayan şu anda 200 den fazla takipçisi olan bu güne kadar geniş katılımlı 4 toplantı düzenleyen AK İSTİŞARE grubunun son toplantısı geçtiğimiz Salı akşamı yapıldı.

 

YENI DÜNYA DÜZENİ ve TÜRKİYE NİN ROLÜ konu başlıklı toplantının konuşmacısı önce ki dönem Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı KILIÇ idi.

Fazlı Kılıç Bey konuşmasında siyasette küsmek olmaz mahalle için ilçe için ülkemiz için bıkmadan usanmadan çalışmak zamanı, sadece bizim değil tüm dünyada ki Müslümanların takip ettiği bir başkanımız var elhamdülillah. Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan!a  destek vermeyip kime vereceğiz  dedi 

 

  Ebubekir Pakyıldız konuşmasında 4 arkadaşın koordinesi ile oluşturulan grubun gerçekleştirdiği toplantıların amacının ilçemizde siyaseten herkesin inandığı doğruları görüş ve düşüncelerini bütün özgürlüğüyle, kimseyi incitmeden ahlaki kurallar çerçevesinde dile getirebilmesidir. Gerçekleştirilen İstişarenin özü de budur. Dedi.

 Önceki Dönem ilçe Başkanı Faik KEŞÇİ konuşmasında Ebubekir beyin Eyüpsultan’da gerçekleştirdiği bu çalışma İstanbul’daki tüm ilçelerde 25 30 yıldır siyaset yapan kardeşlerimize örnek olacak bir çalışmadır tebrik ediyorum. Her ilçeye bir Ebubekir lazım dedi. 

Konuşmalar sonrasın da soru cevap kısmında siyaseten geçmişte yapılan hatalarla ve sonuçlarıyla ilgili soruları fazlı kılıç başkan cevapladı.

 Toplantıya katılanların parti kurucular kurulu üyeliği, önceki dönemlerde mahallelerde yönetim kurulu üyeliği, mahalle başkanlığı, ilçe yönetim kurulu üyeliği, meclis üyeliği, ilçe başkanlığı yapmış kişilerden oluşması toplantının seviyesini belirlemiştir.                                                                          

 

Toplantı sonucunda içinde bulunulan dönemin her zamankinden daha fazla birlikte hareket edilmesi gereken bir dönem olduğu, yapılan bu çalışmaların herhangi bir şeyin alternatifi olmadığı çünkü bu tip bir siyasi çalışmanın ilk defa gerçekleştirildiği ortak kanaat olarak ortaya konuldu.