SİYASET Haber Girişi : 28 Mayıs 2019 23:17

ADEM KOÇYİĞİT HIZ KESMİYOR

ADEM KOÇYİĞİT HIZ KESMİYOR
Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit 23 Haziran’da yapılacak olan seçimler için her gün sahada çalışmaya devam ediyor.

Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit bugün Göktürk Mahallesi’nde Ak Parti Eyüpsultan teşkilatı ve belediye başkanı Deniz Köken ile beraber öğlen vakti başladığı çalışmayı iftar vaktine kadar sürdürdü.

Daha güçlü bir İstanbul için Göktürk Mahallesi’nde vatandaşlara çiçek dağıtarak seçim çalışmalarını sürdüren Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit ve Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken Göktürklülere İBB Adayı Binali Yıldırım’ın selamlarını ilettiler.

Göktürk Mahallesi’nde gönül sofrasına katılarak Göktürk Mahallesi’nde iftar açan Adem Koçyiğit ve Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken iftarda vatandaşlarla sohbet edip bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi

Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit daha sonra MHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığının Kemerburgaz Meydanın da düzenlediği Açıkhava iftarına katıldı.

Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit yaptığı açıklamada “Her gün bir mahallemizde seçim çalışması yaparak İBB Adayımız Binali Yıldırım’ın selamlarını vatandaşlarımıza iletiyoruz. Vatandaşlarımız sıcak ilgisi bizleri sevindiriyor. Belediye başkanımız Deniz Köken ve teşkilatımızla vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz. Allah’ın izni ile hep birlikte başaracağız” dedi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.