2023 ve Ötesi…

Diyorlar ki; ‘’ Bu CHP var ya bu CHP, hep kurultay yapar, orada da kavga eder ya da gruplaşırlar.’’

*

Bunlar muhalefet edecek bir şey bulamazlarsa, kendilerine muhalefet eder.

*

Oysa bilmiyorlar ki, bu partiye gerçekten gönül verenler bedeli ne olursa olsun, ‘’ Hiç kimseden bir şey beklemeksizin..’’ yüz yaşındaki Cumhuriyet ilelebet yaşasın diye ellerinden gelen her şeyi yapabilirler.

*

Belki duymuşsunuzdur, geçtiğimiz günlerde benim de içinde bulunduğum yaklaşık otuz kişilik Cumhuriyet Halk Partili arkadaşlarımla bir araya geldik.

*

Orada geçen dönem CHP Genel Başkan Yardımcısından, önceki dönem İlçe Başkanları, Belediye Başkan Adayı, Belediye Meclis Üyelerinden, yine CHP’nin eski tüfekleri ve kanaat önderi sayılan insanların tek bir gündemi vardı:

*

2023 için dışarıda atıl kalan bizler, gücümüzü nasıl partimizin dolayısıyla Cumhuriyetimizin bekası için kullanabilir, neler yapabilirizi düşünüyorduk.

Genel Başkanımızdan, İl ve İlçe Başkanımıza kadar tüm örgütümüze nasıl yardım edeceğiz? Bir büyük emeği heba etmemek adına oradaydık.

*

Katılan birbirinden değerli arkadaşlar, tüm toplantı boyunca, hiçbir siyasi ikbal ya da siyasi kariyer hesabı yapmadan büyük bir fedakârlıkla görüşlerini anlattı.

*

Hatta hemen hemen her biri, orada bulunanların dışında o toplantıya katılması gereken birbirinden değerli insanları aralarında görmek istediklerini belirttiler.

 

 

*

Daha dün her biri birbirinden farklı ideolojik partilerin altı Genel Başkanı, ülkenin geleceği için, demokrasi için bir araya gelmişken, bizlerin kapalı bir alanda partili arkadaşlarla yan yana gelmemiz kimi neden rahatsız eder gerçekten anlayamıyorum?

*

Gördük ki bu toplantılar gelecek sefer altmış kişi, sonra altı yüz kişi, sonra altı bin kişi ve ilçe örgütümüzün katkısıyla stadyumda altmış bin kişiyle yapılacak.

 

*

Ta ki önce Eyüp’ü, sonra tüm ülkeyi bu bozuk düzenden kurtarıncaya kadar…

*

Bize kavgacı, hizipçi diyenlere inat, biz hep birlikte olacağız.

*

Eğer bölünürsek dün Ankara’yı parsel parsel satanlar, bugün Eyüp’ü parsel parsel satarlar ki satıyorlar.

*

Bunu görmüyor musunuz?

*

Gelecekte çocuklarımıza mutlu bir biçimde yaşayabilecekleri bir Eyüp hatta Türkiye bırakmaktan başka bir amacımız yoktur.

*

Birlikte olmaktan korkmayalım.!

*

Ve bu mücadeleyi mutlaka kazanacağız...

 

Ferzan ÖZER